Sextreffit huittinen

Nainti privatsex..

Kategoria: Panovideot privatsex


Lähistöllä japanesse pienet tissit

Aloitin nussimisen ja Riitta ulvoi allani, välillä työntäen pänsä Tiinan persevakoon, Tiina ulvoi myös. Tolkien-seura @stskontu: Facebook, Instagram, Twitter. Kiva juttu ajattelin, en ollut vielä edes perillä ja ajattelen jo panevani mielessäni enon vaimoa, tästä tulee vielä pitkä viikko. Näky oli varmaan melkoinen, kaksi naista ja minä, en kestänyt enempä vaan painoin kaluni Riitan vakoon, ilmeisesti äskeisen nuolemisen seurauksena Riitta ohjasi kaluni anusaukkoonsa, tunsi että kauan en kestäisi, survoin kalu varovasti sisän ja tunsin aivan kuin aukko olisi imenyt kyrpäni sisälle. Siitä olikin varmaan kymmenen vuotta kun olin ollut niissä viimeksi. Huomasin kuinka mekko liimautui hänen takapuolensa pälle, mietin kiihottuneena mitä sen alta paljastuisi. Riitta jatkoi Tiinan perseen kimpussa, ajattelin että en jä huonommaksi ja vapautin tuon ihanan perseen bikineistän.

Asiantuntija Katukoukku: Lähistöllä japanesse pienet tissit

Kiimanesteet aivan näyttivät valuvan Riitan housujen läpi. Ylälaidan kuvituksen alkuperäisteokset: Ted Nasmith, ylläpito, ulkoasu, tekninen tuki, huono humoristi, sivuston perustaja: Vesa Piittinen, kontu Facebookissa, iRC #kontu @ freenode ( webchat ). Seuraavaksi Tiina huomasi minut pusikossa, Riitta kutsui luokseen ja näki valtavan erektioni, Riitta jatkoi nuolemistaan tarjoten irstaasti persettän minua päin. Junalla vastassa oli enoni ja hänen uusi vaimonsa, toivotettuaan minut tervetulleeksi jatkoimme heidän autolleen. Tuijotin silmä kovana kun naiset alkoivat riisuutua, hetken ympärilleen katseltuaan Riitta tuumasi, jos ketän ei ole lähistöllä voisi aurinkoa ottaa yläosattomissa. Parikymppiseen tyttön, aika kissa ajattelin, lyhyet mustat hiukset, pällä shortsit, sekä t-paita joka oli solmittu rintojen alapuolelle. Ei muuta kuin samantein vesakkoon ja sinne piiloon, näkisinpähän ainakin vähäpukeisia naisia.


0 ajatuksia “Lähistöllä japanesse pienet tissit”

Jätä Vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*